Babyshower

Babyshower

Vier jouw babyshower of kraamfeestje bij Brunchroom Bliss in Purmerend met de leukste en lekkerste High Tea’s!
Wij maken van uw babyshower of kraamfeestje een mooie bijzondere dag. Van de heerlijke verse bereidde hapjes tot aan de vriendelijke service en decoraties, wij doen alles met liefde!
Voor de babyshower verzorgen wij de versieringen geheel in thema en voegen wij ook blauwe of roze gebakjes toe aan de High Tea.
Voor groepen vanaf 15 personen gaan wij ook zonder extra kosten open op de zondagen.

High Tea €19,50
Bij de reguliere High Tea geniet u van een variëteit aan verse belegde brioche broodjes, mini börek, verse groentespiesjes en fruitspiesjes, huisgemaakte gebakjes, verse jus d’orange bij aanvang en onbeperkt thee.
High Tea Deluxe €25,50
Bij de High Tea Deluxe geniet u van een uitgebreidere en luxere variëteit aan verse belegde brioche broodjes, mini börek, verse groentespiesjes, yoghurt en fruit glaasjes, huisgemaakte gebakjes, mimosa’s bij aanvang en onbeperkte verse kruidenthee waaronder verse muntthee, kaneelthee of gemberthee.
High Tea Glutenvrij €23,50
Bij de Glutenvrije High Tea geniet u van een variëteit aan verse belegde glutenvrije broodjes, verse groentespiesjes en fruitspiesjes, huisgemaakte glutenvrije gebakjes, verse jus d’orange bij aanvang en onbeperkt thee.
High Tea Vegan €24,50
Bij de Vegan High Tea geniet u van een variëteit aan verse vegan belegde broodjes, verse groentespiesjes en fruitspiesjes, huisgemaakte vegan gebakjes, verse jus d’orange bij aanvang en onbeperkt thee.

Geen reacties

Je reactie toevoegen