Over ons

Over ons

Brunchroom Bliss Purmerend is in 2017 opgestart door Yasemin. Een hard werkende en vastberaden vrouw met een droom; haar eigen lunchroom. Samen met haar dochter Melissa zijn zij het avontuur aangegaan. Brunchroom Bliss is een klein familie bedrijf dat dankzij veel liefde, hard werken en passie is gegroeid tot wat het vandaag de dag is! Een trendy breakfast en lunchroom waar je heerlijk én vers kan eten. Denk aan hartig zoals sandwiches, salades, panini’s en cheesy fries. Maar ook zoet zoals american pancakes, wentelteefjes, gevulde croissants en gebakjes. Wij blijven up to date met de laatste food trends waardoor wij regelmatig nieuwe items hebben op de kaart.

Een van onze meest bekende items, die wij al sinds 2017 maken, zijn de Freakshakes! Dit zijn over de top instagram waardige versierde milkshakes die ook nog eens erg lekker zijn!

Een aspect waar wij vanaf het begin al veel aandacht aan schenken is toegankelijk zijn voor mensen met allergieën. Vandaag de dag is het helaas nog steeds niet makkelijk om ergens lekker en met een goed gevoel glutenvrij of lactosevrij te kunnen lunchen of een koffie met gebak te doen. Daarnaast kan je bij ons ook vegan lunchen en bieden wij ook voldoende halal opties aan.

Inmiddels een onmisbaar onderdeel van Bliss zijn onze Bliss taarten. Toen wij opende in 2017 hadden wij zoals iedere lunchroom taarten in onze vitrine. Natuurlijk wel met liefde huisgemaakt. Destijds hadden wij niet verwacht dat juist dit onderdeel zo zou groeien tot waar wij nu zijn. De smaak van de taarten viel zo goed in de smaak dat deze ook als hele taarten werden besteld. Toen kwamen de verzoeken om de taarten te decoreren en zijn wij steeds meer taarten gaan versieren. Gaandeweg hebben wij meer technieken geleerd en zijn onze Bliss taarten uitgegroeid tot de prachtige creaties die wij vandaag de dag maken.

Bij Brunchroom Bliss Purmerend kan je ook genieten van een gezellige, heerlijke én natuurlijk vers bereidde High Tea. De High Tea kan worden aangepast naar diverse allergieën of dieet wensen. Wij bieden de High Tea glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch, veganistisch of halal aan. Andere allergieën en dieet wensen kunnen uiteraard ook worden doorgegeven.

Wij bieden zitplek aan zowel binnen als op ons terras. U kunt bij ons terecht voor ontbijt, lunch, high tea of koffie en gebak. Wij organiseren ook feestjes zoals babyshowers, verjaardagen en meer!
U kunt bij ons ook afhalen of laten thuisbezorgen via Thuisbezorg of UberEats.
Wij accepteren pin, creditcard, contant, diner cadeau en restaurant cadeaukaart.