Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Bliss Kinderfeestjes
Vier jouw feestje bij Brunchroom Bliss in Purmerend met een heerlijke Kinder High Tea eventueel uitgebreid met een cupcake workshop! Wij houden rekening met de voorkeuren, allergieën en diëten van de kinderen.

Kinder High Tea €14,50
Bij de Kinder High Tea genieten de kinderen van een variëteit aan hartige en zoete lekkernijen aangepast naar de smaak van kinderen. Hierbij krijgen zij onbeperkt limonade en thee.

Kinder Thema High Tea €17,50
Bij de Kinder High Tea genieten de kinderen van een variëteit aan hartige en zoete lekkernijen aangepast naar de smaak van kinderen. Hierbij krijgen zij onbeperkt limonade en thee. Voor de Kinder Thema High Tea wordt de versiering en de cupcakes aangepast naar het gekozen thema. Kies uit een Unicorn High Tea, Zeemeermin High Tea, L.O.L. SURPRISE High Tea of Minnie Mouse High Tea.

Kinder Thema High Tea met Cupcakes Versieren €25,00
Bij de Kinder High Tea genieten de kinderen van een variëteit aan hartige en zoete lekkernijen aangepast naar de smaak van kinderen. Hierbij krijgen zij onbeperkt limonade en thee. Voor de Kinder Thema High Tea wordt de versiering en de cupcakes aangepast naar het gekozen thema. Kies uit een Unicorn High Tea, Zeemeermin High Tea, L.O.L. SURPRISE High Tea of Minnie Mouse High Tea. Ook gaan de kinderen zelfstandig cupcakes frosten en versieren, krijgen zij leuke kleurplaten in het thema en individuele cupcake doosjes om hun prachtige creaties mee te nemen naar huis. Begeleiding is niet inbegrepen.